Välkommen till VVS-Boden.se

Solfångare & Solfångarsystem

Calmar Solfångare & Solsystem
Calmar solsystem är en höggeffektiv solpanel bestående av 18/20 st vakuumrör där ni anpassar antalet paneler efter ert behov. Panelen skall sedan anslutas till en ackumulatortank som styrs via regler och styrutrustningen. Vi tillhandahåller ett komplett tillbehörsprogram som bl.a takfästen (plåt eller tegeltak), isolerade solrör (inkl givarkabel), slangar kopplingar  och glykol mm.
 
Euronom Solfångare & Solpaket
Med solfångare från Euronom får du kontroll på temperaturen i ditt hem. Du väljer samtidigt ett miljövänligt alternativ med låga energikostnader. ExoSol® solfångare från Euronom tar tillvara både den direkta solstrålningen och den diffusa strålningen när utetemperaturen är låg. Hela vakuumröret är konstruerat som en termos med dubbla glasrör och vakuum emellan. Detta gör att ExoSol® till och med värmer mitt i vintern.ExoSol plan solfångare med härdat högtransmissionsglas och absorbator med BlueTech-skikt.Kraftig korrosionsstabil ram i eloxerad aluminium. Effektiv och prisvärd solfångare för sommarhalvåret. Prisvärd plan solfångare av hög kvalitet med högt utbyte.
 
Focus Solfångare
Focus solvärmepaket är framtaget för att effektivt utnyttja gratis energi från solvärmen. Systemet är sammansatt av väl utvalda produkter för att fungera optimalt tillsammans.
 
Lesol Solfångare
Fabriksbyggd solfångare, tillverkad för nordens hårda klimat. Absorbatorn är av fullplatetyp dvs. helplåtsabsorbator med heldraget kopparrör. Det innebär att inga lödningar finns i solfångaren. Mycket enkel montering, skarv och fotlister ingår.30-50 års livslängd.
 
Roth Solfångare & Solfångarsystem
Den nya plan solfångaren Heliostar® S4 från Roth tillverkas med fyra anslutningar med instickskopplingar. Det gör installationen ännu enklare och snabbare än tidigare.
 

 Nyheter - Solfångare & Solfångarsystem Visa mer
Tichelmann Hydrauliksats
717.44
Inkl moms
Produktinfo  Lägg till korg