Försäljningsvillkor

Moms
Alla priser är inklusive moms 25%

Röda priser
När en vara har ett pris med röda siffror så detta en kampanjvara.Kampanjer är alltid tidsbegränsade.

Betalkort
Vid köp med betalkort Mastercard & Visa tillkommer inga avgifter.Här erhåller du ett kvitto i pdf format som du kan skriva ut för bokföringen.

Prisfel Valutaförändringar & Varor Utan Priser
Det händer att vi får fel i våra prisfiler,eller att priser förändras då vissa varor`s priser baseras på utländsk valuta.Inträffar detta så kontaktar vi dej,du har då möjlighet att häva köpet.Vissa varor är utan priser,dessa offereras på begären.När vi lägger upp nya produkter så prissätts dessa i efterhand,detta kan ta några dagar.Dessa varor går att lägga i varukorgen,du blir då kontaktad för prisuppgift när prissättningen är klar.

Vårt Kort & Banksystem                                             
Nordea Bank AB & DIBS Payment Services Ab är företagen som ansvarar för betalningar med kort .Vi samarbetar för att ständigt öka säkerheten vid kortköp hos oss.Tillsammans erbjuder vi följande tjänster.

Kortbetalningar
När ett köp ska genomföras slussas ni in i en särskild betalruta.Betalrutan ligger i Dibs´s betalserver med full säkerhet som SSL-certifikat och den nya säkerhetsstandarden 3-D Secure.I betalrutan genomförs betalningen tryggt & säkert.

Vårt Fakturasystem
Företaget Klarna AB är företaget som ansvarar för vårt fakturasystem.Klarna har världens snabbaste & enklaste e-handelskassa. Fakturan mailas vänligen kontrollera att ni fått er faktura i er mailbox då er beställning blivit uppdaterad till skickad.

Faktura
Vi erbjuder fakturering till privatpersoner och företag,med betalningsvillkor 14 dagar.Leverans mot faktura sker enbart till folkbokförd adress i Sverige för privatpersoner eller registrerad företags adress.Högsta kreditgränsen är 50.000:- både för privatpersoner och företag. 

Delbetalning
Vi erbjuder en möjlighet till delbetalning i 3, 6 ,12 ,24 eller 36 månader för privatpersoner.Enkelt ,du gör din ansökan om delbetalning i kassan i samband med ditt köp. Du får omgående besked om din ansökan beviljats och vi kan hantera ditt köp.Skulle din ansökan inte bli beviljad kan du välja ett alternativt betalningssättOrdern levereras enbart till din folkbokförda adress. Delbetalning från 500:- till 50.000 

Klarna`s växel har tel 08 120 120 00 

Läs mer på http://www.delauppbetalningen.se/

VVS-Boden.se er vvs butik på nätet, vvs artiklar av kvalité.
 

Tillbaka