Välkommen till VVS-Boden.se

BLÜCHER avvattningssystem, golvbrunnar & golvrännor är ett omfattande produktsortiment som klarar av både lätta och svåra villkor och passar alla typer av golv. DOMESTIC är den klassiska produkten när det gäller dusch och badrum. INDUSTRIAL är avsedd för industrimiljö.

Som alltid är BLÜCHERs produkter typgodkända enligt Boverkets Byggregler, och uppfyller gällande branschstandard för anslutning till tätskikt och plastmatta i trä- och betongbjälklag. Att montera våra duschrännor och hörnbrunnar mot vägg är systemgodkänt enligt branschorganisationerna Säker Vatteninstallation, SITAC, GVK och BKR.

Våra golvbrunnar är lika säkra som de är snygga och smarta. De tillverkas i rostfritt stål, och har aldrig haften vattenskada sedan de introducerades på marknaden 1987. Oavsett om Din stil är fyrkantig, trekantig eller avlång, har vi en design för alla smaker.

BLÜCHER Drain Trio placeras i duschens hörn, en placering som möjliggör en nyskapande diagonal plattsättning. Dessutom slipper Du stå på den när Du duschar.

Den klassiska golvbrunn BLÜCHER Drain Multi används som standardbrunn hos flera stora fastighetsbolag, och är avsedd för ett traditionellt montage i duschens mitt.

BLÜCHER WaterLine duschränna finns för placering mot vägg eller fritt i golv, och kan ge hela badrummet en helt ny look. Användandet av en duschränna med sin långsmala utformning öppnar nya möjligheter för riktigt stora klinkerplattor, något som blivit en tydlig trend.